Senin, 23 Februari 2015

[Idaman_Group] 8 TIPS HUBUNGAN SUKSES PENULIS - PENERBIT BUKU

 

Anda seorang PENULIS BARU?

Anda tidak tahu LANGKAH yang anda harus ambil untuk MENDEKATI penerbit buku?

BINGUNG untuk MEMILIH penerbit buku yang sesuai untuk anda serahkan MANUSKRIP BERHARGA anda?

Langsung tidak tahu HAL yang PERLU DIJANGKA ketika berbincang?

ANDA PERLU BACA ARTIKEL INI…

Setiap penulis ingin melihat bukunya diterbitkan dan berada di rak buku kedai-kedai. Hal ini sudah tentu menjadi SATU IMPIAN yang MENJADI KENYATAAN bagi anda.

Sila HANTARKAN E-MEL KOSONG ke editorial@perintis.com.my untuk mendapatkan EBOOK PERCUMA ini.

__._,_.___

Posted by: <studioperintis@perintis.com.my>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a new topic Messages in this topic (1)

.

__,_._,___

Rabu, 11 Februari 2015

Perubahan kata sandi Facebook

Hai, Adam, Kata sandi Facebook Anda telah diubah pada hari 11 Februari 2015 pukul 23:36 (UTC+07). Sistem Operasi: Windows Browser: Firefox Alamat IP: 202.67.46.30 Operator: 3 Jika Anda yang melakukan ini, Anda dapat mengabaikan email ini. Jika Anda tidak melakukan ini, amankan akun Anda . Terima kasih, Tim Keamanan Facebook
facebook
Hai, Adam,
Kata sandi Facebook Anda telah diubah pada hari 11 Februari 2015 pukul 23:36 (UTC+07).
Sistem Operasi: Windows
Browser: Firefox
Alamat IP: 202.67.46.30
Operator: 3
Jika Anda yang melakukan ini, Anda dapat mengabaikan email ini.
Jika Anda tidak melakukan ini, amankan akun Anda.
Terima kasih,
Tim Keamanan Facebook
Pesan ini dikirim ke aismoyo61.rodadunia@blogger.com atas permintaan Anda.
Facebook, Inc., Attention: Department 415, PO Box 10005, Palo Alto, CA 94303

Selasa, 10 Februari 2015

Perubahan kata sandi Facebook

Hai, Adam, Kata sandi Facebook Anda telah diubah pada hari 10 Februari 2015 pukul 18:38 (UTC+07). Sistem Operasi: Windows Browser: Firefox Alamat IP: 202.67.40.211 Operator: 3 Jika Anda yang melakukan ini, Anda dapat mengabaikan email ini. Jika Anda tidak melakukan ini, amankan akun Anda . Terima kasih, Tim Keamanan Facebook
facebook
Hai, Adam,
Kata sandi Facebook Anda telah diubah pada hari 10 Februari 2015 pukul 18:38 (UTC+07).
Sistem Operasi: Windows
Browser: Firefox
Alamat IP: 202.67.40.211
Operator: 3
Jika Anda yang melakukan ini, Anda dapat mengabaikan email ini.
Jika Anda tidak melakukan ini, amankan akun Anda.
Terima kasih,
Tim Keamanan Facebook
Pesan ini dikirim ke aismoyo61.rodadunia@blogger.com atas permintaan Anda.
Facebook, Inc., Attention: Department 415, PO Box 10005, Palo Alto, CA 94303

Minggu, 08 Februari 2015

[Idaman_Group] penapis air coway

 

[ Penapis Air TERBAIK Coway untuk anda ]
=================================
Call/SMS/WhatsApp : 010-2808 860 AZIMAH

Assalamualaikum & selamat sejahtera

Anda Sering Menghadapi MASALAH seperti di bawah ???

》leceh nak buat susu baby sbb kena masak air panas & guna air kosong juga. Stok kena sentiasa ada
》nak minum air sejuk yg di botolkan semalam & dah simpan dlm peti sejuk.. alahai anak habiskan pulak!
》leceh asyik kena masak air, tunggu sampai dingin & kena botolkan buat stok
》dapur kecil, penuh dgn botol2 air kosong. Semak lah
》rimas anak asyik bukak tutup peti sejuk utk minum air sejuk
》nak guna air panas sikit je, tapi kena masak 1 cerek. Melambung bil eletrik
》nak buat KOPI utk suami pun malas sbb leceh nak kena masak air dulu
》alamak! Ada semut.. satu botol air terpaksa buang
》doktor pesan minum air kosong bnyk2. Tapi xselera la. Air yg saya botolkan berkeladak
》kos beli air mineral tinggi la
》leceh kena beli, cuci & tukar sendiri filter
Jangan risau !! Selesai kan M.A.S.A.L.A.H anda dengan ...

[ PENAPIS & PENULEN AIR COWAY ]
PENAPIS AIR COWAY bukan sekadar menapis air. Ada features AIR SEJUK, PANAS & AIR KOSONG semua tersedia pada satu produk. so TAK ADA lagi air KUNING, BERBAU KLORIN & PAYAU.
.
.
.
COWAY menggunakan SISTEM PENULENAN OSMOSIS SONGSANG (R.O). Melalui 6 jenis FILTER , air akan ditapis dengan 6 tahap penapisan, sehingga 0.0001 mikron untuk menyingkirkan Partikel-Partikel Asing, Klorin berlebihan,Sebatian Organik, Bahan Organik Kimia & Mikroorganisma dalam air, menghilangkan bau klorin, bau busuk serta meningkatkan mutu rasa air & juga menghalang pembiakan mikroorganisma berbahaya di dalam air minuman seharian anda, demi membekalkan bekalan air yang bersih, 24 jam untuk anda.

CIRI - CIRI UTAMA :
***************
✔ AIR PANAS, AIR SEJUK & AIR SUHU BILIK pada satu mesin
tersedia 24 jam untuk anda.

✔ Pilihan 3 Jenis Air hanya dengan 1 SENTUHAN (model PETIT).

✔ "LED INDICATOR" untuk memeriksa aras air, suhu air & status operasi mesin dengan mudah.

✔ "CHILD LOCK FUNCTION" untuk Air Panas. (ciri-ciri keselamatan)

✔ "SLEEP MODE FUNCTION" dengan menggunakan sensor cahaya untuk PENJIMATAN ELEKTRIK.

✔ "TANGKI" penyimpanan air yang dilengkapi dengan "SENSOR"
KHAS untuk mengukur tahap air dalam tangki dan untuk Mengawal SUHU air.

✔ "TANGKI" kedap UDARA untuk mengelakkan dari 'KEHILANGAN
SUHU' dan melindungi air dari DIMASUKI SEMUT.

✔ 6 TAHAP PENAPISAN (sehingga 0.0001 MICRON tahap
penapisan) untuk membekalkan anda dengan air yang 100%
BERSIH dan TULEN.

✔ Fungsi-fungsi Canggih untuk KESELAMATAN dan PENJIMATAN.

✔ Rekabentuk "Simple" & Moden serta mudah dikendalikan.

✔ DIIKTIRAF -> HALAL JAKIM, SIRIM, WQA Gold Seal, NSF, TUV, Energy Star dll
.
.
.
Bukan itu sahaja, dengan COWAY, anda layak menerima KHIDMAT "AFTER SALES" yang terbaik secara P.E.R.C.U.M.A, sehingga 5 TAHUN, antaranya merangkumi :
***********************************
✔ PEMERIKSAAN PRODUK, KHIDMAT SANITASI / MAINTENANCE SERVICE SETIAP 2 BULAN.

✔ KHIDMAT PENUKARAN PENAPIS SECARA BERKALA.

✔ 'FULL WARRANTY' TERMASUK KESEMUA KOS ALAT GANTI
KEROSAKAN.

✔ PENUKARAN HAK MILIK SEPENUHNYA.

✔ PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK

✔ PEMASANGAN & KOS PEMASANGAN SEMULA di RUMAH BARU.
.
.
.
OK...Bagaimana pula dengan PEMBAYARAN??
********************************
Coway menawarkan beberapa pilihan pembayaran berdasarkan konsep mampu milik mengikut keselesaan pelanggan, antaranya ialah:

✔ SKIM OUTRIGHT (BELIAN TERUS Secara TUNAI @ KREDIT KAD)

✔ SKIM BAYARAN MUDAH KREDIT KAD
(maksimum sehingga 36 BULAN dengan 0% 'INTEREST')

✔ SKIM SEWA - BELI BULANAN (CREDITCARD/DEBITCARD @ SAVING ACCOUNT)
(serendah RM75 sebulan-Model Value)
(RM120 untuk model Petit (one touch)
(RM125 untuk model Villaem)

✔ LAIN-LAIN PILIHAN PEMBAYARAN.
Jadi bagaimana? Menarik bukan?? Dari K.E.U.N.I.K.A.N Produk, K.E.M.U.D.A.H.A.N , sehinggalah kepada P.E.N.J.I.M.A.T.A.N, pastinya COWAY pilihan anda yang TEPAT dan BERBALOI !!!

Anda hanya GUNA & perlu nikmati kemudahan, yang lain serahkan sahaja pada COWAY

Lagi info ttg kesemua model PENAPIS AIR:
http://goo.gl/eyh9PY

Lain-lain PRODUK COWAY di:
http://goo.gl/kRj2lV
.
.
.
APA TUNGGU LAGI???? DAPATKAN :
**************************
1. KHIDMAT NASIHAT & KONSULTASI PERCUMA
2. SENARAI LENGKAP PRODUK, HARGA TUNAI & RENTAL BESERTA PENERANGAN.
3. PENERANGAN PAKEJ BELIAN TUNAI / PAKEJ ANSURAN MUDAH
/ PAKEJ SEWA BELI / LAIN-LAIN 'OPTION' UNTUK ANDA.
4. PENERANGAN PROSES PEMBELIAN.
5. PERKHIDMATAN TERBAIK.
.
.
.
HUBUNGI KAMI SEGERA di:
============================
PM: https://www.facebook.com/messages/azieazman
PM: https://www.facebook.com/messages/azieazman
PM: https://www.facebook.com/messages/azieazman

ataupun
Call/SMS/WhatsApp ke:
010-2808 860 (Azimah)
010-2808 860 (Azimah)
010-2808 860 (Azimah)
============================
LIKE & FOLLOW US AT:
FB: www.facebook.com/azieazman
Azimah (I LOVE COWAY)
COWAY LADY ( CODY )

__._,_.___

Posted by: "norazimah.azman" <norazimah.azman@yahoo.com>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a new topic Messages in this topic (2)

.

__,_._,___

Senin, 02 Februari 2015

[Idaman_Group] Wargakilang News: Kupon Maahad Tahfiz Jannatul Al-Naim

 


 
Assalamualaikum..... saya buka uncang virtual untuk Maahad Tahfiz Jannatul Al-Naim (tenaga pengajar dia anak YDP kita, saudara wahab).... banyak lagi infra yang perlu disiapkan sebelum dibuka pada 1.3.15....
untuk permulaan saya target 300 kupon.... RM100 each.....
Alhamdulillah.... dah dapat 10 kupon.... tinggal lagi 290 kupon.... boleh PM/whatsapp/sms saya 012-4323305 atau email saya at aznee_Othman@live..com
Description: https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-xpf1/v/t1.0-1/p32x32/10464270_10152574888294253_9125607748651778714_n.jpg?oh=f17f3c3d730fbc65563c77a5b6d0313b&oe=5557EA02&__gda__=1432218852_b054cce391f2648801cfea12cf83eb1b
Kalau ikutkan hati ini, sepatutnya aku berehat sekejap daripada kerja-kerja sukarela ni.... dan niatnya pun memang begitu.... tinggal 3 amanah yang harus diselesaikan... 2 telah disempurnakan, dan tinggai satu sahaja yg insyaalllah boleh diselesaikan dalam 1-2 hari...keadaan badan pun tak berapa nak sihat.... paras gula pun meningkat lately......nak dijadikan cerita... pagi tadi ada junior satu sekolah yg kebetulan balik dari KL dan singgah.... hantar ke kita 150kg beras untuk infaq ke asnaf.... (pulak dah.....aku baru dok release tanggungjawab dan benda baru mai balik )...... dok pikiaq.... last last aku call wahab, ada harapan datang ke SP dak... jawapan beliau... aku nak mai ke Maahad Tahfiz Jannatul Naim nak lihat progress pembinaan.... Rasa lega sangat since dekat dengan rumah.... "ok, satgi aku jumpa hang nak serah beras "...lega... tanggungjawab boleh turun balik jadi satu..... jumpalah aku di Maahad Tahfiz Jannatul Al-Naim... and the rest is history....Inilah keadaan Maahad Tahfiz yang nak dibuka dalam masa sebulan ini..... masih banyak yang belum selesai....bertanya aku kepada wahab....  tuan tanah infaq kan bangunan dan tanah..... ada orang perseorangan yang infaq pintu bilik ayaq, pintu dan lain lain.... bila ada bajet maka ada progress........tapi banyak lagi yang tak ready.... sebagai engineer yang realistik.... aku tak yakin akan tarikh 1.3.15.... tapi itu kerja Allah bukan kerja aku yg menentukan boleh siap ke tidak....Saksikan sendiri visual .....
Description: https://scontent-a-kul.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/p480x480/10610907_10153043848534253_2261205518343258165_n.jpg?oh=6391ceb5fe5a521a9852f1f4fdf4ec8e&oe=555FAEFD
Description: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/p480x480/10468694_10153043848959253_5846382703169151891_n.jpg?oh=ecf835c18b4b59acd34b2f8f464119a9&oe=55551D17&__gda__=1432597761_4c5061156e592a46dc13ed404255d8a3
Description: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/p480x480/10945616_10153043849219253_3037382306220344937_n.jpg?oh=dd799c4db1441ccd69a7a6ac5aad3911&oe=554E525C&__gda__=1433035082_3541fa3609f5873b059d14267eddbda4
Description: https://scontent-b-kul.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/p480x480/10959369_10153043849539253_2317703887215806420_n.jpg?oh=32ae6286ebe6e37d569b246dc5572af5&oe=5522AFA1
Description: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/p480x480/10374856_10153043849839253_170736945653670362_n.jpg?oh=1e1923d6967c6d249dd6c566e01c9e37&oe=5565778B&__gda__=1433310240_66f2028ad1d409b2e1ccafc37cbea4b0
Description: https://scontent-b-kul.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/v/t1.0-9/p480x480/1979680_10153043850144253_8161273431750155607_n.jpg?oh=0f21c19df56d919b29203d92c45d2b77&oe=5550D443
Description: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/p480x480/1925189_10153043850549253_3052615217954599092_n.jpg?oh=6737ca950e4692f5a2379ac128752908&oe=55592B2A&__gda__=1431303675_7d9588ae93a7ce3f3ecb5c7729afa8d0
Description: https://scontent-a-kul.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/p480x480/10369128_10153043850834253_4594847766487514357_n.jpg?oh=f914cfb58d0f56d58f71148484750165&oe=5557C9CC
Description: https://scontent-a-kul.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/p480x480/10959780_10153043851294253_8089078788735081704_n.jpg?oh=cbb2e8de139ab243f7ce24f8e50f1d45&oe=556CB99D
ruang mengaji dan ruang tidur sementara...
Description: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/q82/p480x480/1233958_10153043851649253_8738635022998676284_n.jpg?oh=3ed29c79853d54b6afcaf14d079141d3&oe=556B31B2&__gda__=1431410210_2f880e10010b71153ffe7e1ffeeea106jalan kerikil yg baru ditambak pagi tadi hasil infaq...
Description: https://scontent-b-kul.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/p480x480/10944935_10153043851859253_596977384268809611_n.jpg?oh=1fb1e2d9406a8617854198f3bd1763c8&oe=556D42E4
Description: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/p480x480/10959593_10153043852074253_2127001181617668233_n.jpg?oh=1949eefb67149ff5e3095213c911029c&oe=55653FA8&__gda__=1432364478_504aa3784afad5bd6043998dcb69fb75
Description: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/p480x480/10366152_10153043852394253_1158942467877640461_n.jpg?oh=496b89b8cf0243d2c8eff30516281ce9&oe=556D2B9A&__gda__=1432327525_fdfb0ae5d4e371edf13deddeb38621bf
Description: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/p480x480/1463051_10153043852839253_5642035182168113023_n.jpg?oh=21e31769c0bd64800db535a2c7bc87a9&oe=556ED7A1&__gda__=1432342538_93816267d2f673d8752bdbcaf9857351
rumah tenaga pengajar..... :-).... takdak rupa rumah lagi.....
Description: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/q83/p480x480/10945667_10153043853169253_3615469416823178852_n.jpg?oh=f0049b5ecf223cee612a8a3d8d90f765&oe=555E70CF&__gda__=1432105033_e7f93fec7f840c1b7fc02cff064ca4ed
Description: https://scontent-a-kul.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/p480x480/10247232_10153043853694253_4761887760349111846_n.jpg?oh=d99dff96092d07b135e12bd7a00608e9&oe=55646826
Kepada saudara saudara se islam yang ingin menginfakkan sedikit harta, boleh la contact saya aznee othman 012-4323305, aznee_othman@live.com.......moga kita menjumpai infaq yang dirahmati Allah.... dan Allah terima sekupang dari amal kita pun jadilah.....kita terima sumbangan bahan binaan & perabut sekalipun mengikut kesesuaian..... kalau nak suruh saya tunjuk tempat maahad ni personally...insyaallah saya boleh arrange...
nota : pengambilan awal sebanyak 5 pelajar... dan 15 pelajar waitlisted sehingga kita sempurnakan pusat pengajian mereka.
mohon like page "Maahad Tahfiz Jannatul Al-Naim"
 
 
Thanks and Regards.
Wahab Isa


 


__._,_.___

Posted by: Mohd Shukri Mohamed Talib <ees_herbs@yahoo.com>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a new topic Messages in this topic (1)

.

__,_._,___